Successeur, Le
Promised Land, The
Evil Does Not Exist
Chimera, La
Green Border
Terrestrial Verses

Nieuws

vrijdag 10 november 2017

Jett Rebel verzorgt titelsong speelfilm OUDE LIEFDE

Jett Rebel heeft de titelsong gemaakt voor de film OUDE LIEFDE van Nicole van Kilsdonk, die momenteel in de bioscoop te zien is. De Multi-instrumentalist maakte speciaal voor de film een remake van het nummer ‘Send Me A Postcard’. De versie van Jett Rebel is o.a. te beluisteren via Spotify en iTunes.

Het origineel is geschreven door Robbie van Leeuwen voor de Nederlandse band Shocking Blue en bereikte in 1969 een top 10 positie in charts. Regisseur Nicole van Kilsdonk: "Jett Rebel heeft met groot respect voor het origineel een nieuwe versie gemaakt speciaal voor de film. Met talloze twists in melodie, harmonie, ritmiek en nieuwe partijen levert Jett Rebel zijn eigen sound in een eigentijdse remake af, waardoor het een belangrijke bijdrage levert bij het slot van OUDE LIEFDE. Het is dan ook zeker de moeite waard om na het laatste shot van de film nog even onderuit te zakken in je bioscoopstoel en het resultaat te beluisteren.”
 
Over de film OUDE LIEFDE:

Twee gescheiden zestigers zien elkaar voor het eerst na vele jaren als hun 40-jarige zoon plotseling komt te overlijden. In de maanden die volgen zoeken ze troost bij elkaar en laait hun oude liefde weer op. Ze genieten van een onschuldige affaire, die ze geheim proberen te houden voor hun familie. Dat blijkt echter ingewikkelder te zijn dan bedacht. Net als het wegdrukken van onverwerkte problemen van vroeger. Voordat ze het weten raken zij net als hun families verstrikt in de gevolgen van deze grote liefde.
 
De hoofdrollen zijn voor Beppie Melissen, Gene Bervoets, Halina Reijn, Hadewych Minis, Eva Van der Gucht, Carly Wijs en Aus Greidanus sr. Het scenario is geschreven door Peer Wittenbols, die eerder met Nicole van Kilsdonk Onder Het Hart maakte.
 
OUDE LIEFDE is geproduceerd door Ineke Kanters en Jan van der Zanden van The Film Kitchen in Amsterdam (Onder het Hart, Kauwboy, Verdwijnen en coproducent van Rundskop). OUDE LIEFDE is een coproductie met het Belgische productiehuis A Private View en Omroep MAX en is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Film Fonds, Netherlands Film Production Incentive, CoBO, Eurimages, Abraham Tuschinski Fonds en de Belgische Tax Shelter.

Evil Does Not Exist