Fucking Åmål (pride re-release)
Goodbye Julia
Nightwatch - Demons Are Forever
Memory
In The Land Of Brothers

Nieuws

donderdag 4 juli 2024

PARADIJS is slotfilm Nederlands Film Festival 2024

Met PARADIJS van regisseur Bobbie Koek sluit het Nederlands Film Festival de 44e editie af. Het drama gaat over een tienervader die er plots alleen voor staat met zijn baby, een kind met een kind. De hoofdrollen worden vertolkt door Zeb Claessen en Ellen ten Damme. Op woensdag 25 september gaat de film in première in de Stadsschouwburg Utrecht in aanwezigheid van cast en crew. Op dezelfde avond is PARADIJS te zien door publiek in vele filmtheaters door het land. 

Synopsis

De zestienjarige Noah vindt zijn baby op de stoep nadat zijn ex-vriendin vertrekt en wordt daarmee in één klap de volwassen wereld in geslingerd. Volledig in ontkenning van zijn verantwoordelijkheid en om van zijn probleem af te komen, pakt hij de brommer om met zijn zoontje op zoek te gaan naar de moeder. Gaandeweg wordt de zoektocht naar zijn ex een reis naar verbinding en vaderschap.

Filmproductie
PARADIJS is het lange-speelfilmdebuut van regisseur Bobbie Koek. Koek maakte eerder de korte film TAMU (2016, geselecteerd voor de debuutcompetitie van het Nederlands Film Festival) en de webseries SKAM NL (2019, geselecteerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste Interactive) en A TEENAGE LOVE AFFAIR (2022). Ze schreef zelf het scenario voor PARADIJS en deed tevens de casting van de hoofdrollen met nieuwkomer Zeb Claessen en Ellen ten Damme. De productie is in handen van FIXY in coproductie met de NTR en A Private View (BE).

September Film brengt PARADIJS op 31 oktober uit in de Nederlandse bioscopen. 

Memory