Levante
Explanation For Everything
Monk and The Gun, The
Fucking Åmål (pride re-release)
Goodbye Julia
Nightwatch - Demons Are Forever
Memory

Nieuws

zondag 9 oktober 2022

TRIANGLE OF SADNESS winnaar Publieksprijs Parool Film Fest

TRIANGLE OF SADNESS is onderscheiden met de Paff Award, de publieksprijs van het Parool Film Fest. Pim Hermeling van September Film kreeg de prijs zondagmiddag in het Ketelhuis uit handen van Streetartist Frankey, de ontwerper van de trofee.

TRIANGLE OF SADNESS, waarmee de zesde editie van Paff donderdag feestelijk opende in zes Amsterdamse bioscopen, ging afgelopen voorjaar in wereldpremière op het festival van Cannes en werd daar bekroond met de Gouden Palm. September Film brengt de film – door de Zweedse regisseur Ruben Östlund treffend omschreven als ‘een achtbaan voor volwassenen – op 15 december  uit in de bioscoop.

Met de uitreiking in Het Ketelhuis en de vertoning van slotfilm COMPETENCIA OFICIAL, een fijne satire op de filmwereld met Penélope Cruz en Antonio Banderas in de hoofdrollen, kwam er een einde aan de geslaagde zesde editie van het Parool Film Fest. 

Over TRIANGLE OF SADNESS
De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige, alcoholische, Marx-citerende kapitein. In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagram post, maar er is een hevige storm op komst. De cruise eindigt catastrofaal en het koppel strandt met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.

Monk and The Gun, The