Successeur, Le
Promised Land, The
Evil Does Not Exist
Chimera, La
Green Border
Terrestrial Verses

Nieuws

vrijdag 10 december 2021

Wereldpremière SPEAK NO EVIL met Fedja van Huêt en Karina Smulders op Sundance Film Festival

De speelfilm SPEAK NO EVIL van de Deense regisseur Christian Tafdrup gaat in wereldpremière op het Sundance Film Festival, een van de belangrijkste festivals van Amerika. Fedja van Huêt en Karina Smulders spelen allebei een hoofdrol in de film en zijn te zien als stel die op vakantie bevriend raken met een Deens koppel, gespeeld door Sidsel Siem Koch en Morten Burian. SPEAK NO EVIL is een coproductie met het Nederlandse OAK Motion Pictures.

Synopsis:
Tijdens een vakantie in Toscane raken een Deens en Nederlands gezin met elkaar bevriend. Het klikt zelfs zo goed dat ze besluiten om elkaar na de vakantie nog een keer op te zoeken. Het duurt echter niet lang voordat de reünie uit de hand begint te lopen, als blijkt dat de Nederlanders zich op vakantie anders voordeden dan ze in hun eigen omgeving werkelijk zijn. Het Deense gezin bevindt zich in een benarde situatie in een huis van mensen waar ze zich volledig in hebben vergist en waarvan ze wensten dat ze er nooit binnen waren gestapt…

Sundance Film Festival vindt plaats van 20-30 januari 2022. SPEAK NO EVIL verschijnt in 2022 in de Nederlandse bioscopen.

Evil Does Not Exist