Levante
Explanation For Everything
Monk and The Gun, The
Fucking Åmål (pride re-release)
Goodbye Julia
Nightwatch - Demons Are Forever
Memory

Nieuws

maandag 20 april 2020

BLIND SPOT, THE OTHER LAMB en CHARTER binnenkort te zien bij Picl en on demand

De speelfilms BLIND SPOT, THE OTHER LAMB en CHARTER verschijnen zijn de komende weken achtereenvolgens exclusief te zien via Picl, het online kanaal van de filmtheaters. Aansluitend zijn de films ook te zien via verschillende on demand-kanalen, waaronder CineMember, Pathé Thuis, Ziggo, KPN, iTunes en Google Play.

BLIND SPOT - vanaf 23 april bij Picl en 6 mei on demand

Regie: Tuva Novotny

Cast: Pia Tjelta, Anders Baasmo Christiansen, Per Frisch

Maria en Anders genieten samen met hun twee kinderen van een gelukkig leven. Maar na een onverwachte gebeurtenis wordt alles in hun leven in twijfel getrokken. Het gezin komt samen en probeert om te gaan met de gebeurtenissen. Maar de ontstane hysterie zorgt voor hevige verwijten en hun zorgeloze bestaan lijkt opeens verder weg dan ooit. 

 

 

THE OTHER LAMB - vanaf 30 april bij Picl en 13 mei on demand

Regie: Malgorzata Szumowska

Cast: Michiel Huisman, Raffey Cassidy en Denise Gough

Het leven met Shepherd is het enige dat Selah ooit heeft gekend. Hun zelfvoorzienende gemeenschap maakt geen gebruik van moderne technologie, zit diep verscholen in het bos, ver weg van de moderne samenleving. Shepherd is de mentor, leraar en geliefde van de hele groep, die voornamelijk uit vrouwen bestaat. Selah is haar geloof trouw, maar heeft haar eigen mening nooit verloren. Ze krijgt de eer om deel te nemen aan een belangrijk ritueel, maar die verloopt anders dan verwacht. Terwijl ze bloederige visioenen beleeft, begint Selah het bestaan in de gemeenschap ernstig in twijfel te trekken.

CHARTER - vanaf 14 mei bij Picl en 27 mei on demand

Regie: Amanda Kernell

Cast: Ane Dahl Torp, Sverrir Gudnason, Troy Lundkvist, Tintin Poggats Serri, Eva Melander, Siw Erixon

Alice heeft haar twee kinderen al maanden niet meer gezien. Door haar affaire en de moeilijke scheiding die volgde, houdt haar ex-man de kinderen bij haar weg tot de voogdijzaak is afgerond. Wanneer hun zoon haar midden in de nacht overstuur belt, besluit ze actie te ondernemen. Ze reist richting het noorden van Zweden en in een laatste wanhopige poging ontvoert ze de kinderen. Ze neemt ze mee richting de Canarische Eilanden, waar ze hoopt de band met haar kinderen te kunnen herstellen en zo meer kans op de voogdij te maken. Maar de tijd tikt, ze wordt gezocht voor ontvoering en zowel de autoriteiten als haar ex-man zijn haar al snel op het spoor.

 

 

 

 

 

Explanation For Everything