Fucking Åmål (pride re-release)
Goodbye Julia
Nightwatch - Demons Are Forever
Memory
In The Land Of Brothers

Nieuws

donderdag 6 juni 2019

Alle meisjes die TESS heten gratis naar publiekspremière op zondag 30 juni

September Film en BIND organiseren op zondag 30 juni een speciale publiekspremière voor de familiefilm MIJN BIJZONDER RARE WEEK MET TESS, waarbij alle meisjes die Tess heten een gratis toegangsbewijs krijgen voor die vertoning.

De deelnemende bioscopen zijn:
Filmhuis Alkmaar, De Lieve Vrouw (Amersfoort), EYE (Amsterdam), De FilmHallen (Amsterdam), Het Ketelhuis (Amsterdam), Rialto (Amsterdam), Studio/K (Amsterdam), Focus (Arnhem), Verkadefabriek (Den Bosch), Filmhuis Den Haag, Filmhuis De Keizer (Deventer), Natlab (Eindhoven), Cinema Enkhuizen, Concordia (Enschede), Groninger Forum, De Filmschuur (Haarlem), Filmtheater Hilversum, Cinema Oostereiland (Hoorn), Slieker Film (Leeuwarden), Lumière (Maastricht), LUX (Nijmegen), LantarenVenster (Rotterdam), Louis Hartlooper Complex (Utrecht) en De Fabriek (Zaandam).

De actie geldt op basis van beschikbaarheid en op vertoon van een geldig ID-bewijs. Neem voor de actievoorwaarden contact op met de deelnemende bioscopen.

Synopsis
Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen.

MIJN BIJZONDER RARE WEEK MET TESS is geregisseerd door Steven Wouterlood. Sonny van Utteren en Josephine Arendsen spelen de hoofdrollen. Bijrollen zijn voor Julian Ras (Dummie de Mummie), Jennifer Hoffman (De Luizenmoeder), Tjebbo Gerritsma (Brammetje Baas), Suzan Boogaerdt (Zwarte Tulp), Hans Dagelet (De Brief voor de Koning), Terence Schreurs (Hartenstraat) en Guido Pollemans (La Holandesa). Het scenario is geschreven door Laura van Dijk en de producent is Joram Willink (De Veroordeling, Gluckauf) van BIND.

MIJN BIJZONDER RARE WEEK MET TESS is vanaf 3 juli in het hele land te zien.

In The Land Of Brothers