Fucking Åmål (pride re-release)
Goodbye Julia
Nightwatch - Demons Are Forever
Memory
In The Land Of Brothers

Nieuws

maandag 6 mei 2019

Nick Golterman naast Freek de Jonge te zien in speelfilm DE VOGELWACHTER

Nick Golterman is naast Freek de Jonge te zien in de speelfilm DE VOGELWACHTER van Threes Anna, waarvan de opnames vandaag gestart zijn. Hij speelt de vogelwachter in zijn jongere jaren. Het is niet de eerste keer dat hij een jonge Freek de Jonge speelt: in 2015 speelde Nick een 17-jarige Freek in de internationale korte film De Overkant van Marnix Ruben.

DE VOGELWACHTER gaat over een oude man die al bijna een halve eeuw moederziel alleen op een eilandje vol vogels midden op de oceaan woont en werkt. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkig bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde.

 

Nick Golterman studeerde in 2015 af aan de filmacteur-opleiding op het Mediacollega Amsterdam (ook bekend als FAAAM). Hij is te zien geweest in diverse bioscoopfilms zoals De film van Dylan Haegens, Weg van jou, Fissa en Ron Goossens: Low Budget Stuntman. Daarnaast is Nick te zien geweest in series zoals Komt een man bij de dokterMax en Billy's: The Drill Machine Girl, De Mannen van Dokter Anne, All in Kitchen en momenteel is hij te zien in de komedieserie van Henry van Loon Random Shit op Videoland. 

DE VOGELWACHTER wordt ontwikkeld en geproduceerd door Hanneke Niens en Hans de Wolf van KeyFilm (SoofSoof 2NenaBeyond SleepThe Beast in the Jungle) die ook de producent van Threes' film Silent City waren. De film is een coproductie met AVROTROS en wordt gerealiseerd met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en CoBO. Distributeur September Film brengt de film in 2020 uit in de bioscoop.

Foto: To Huidekoper 

Memory