Successeur, Le
Promised Land, The
Evil Does Not Exist
Chimera, La
Green Border
Terrestrial Verses

Nieuws

maandag 6 november 2017

Film.nl: het antwoord van filmdistributeurs op piraterij

Veel is er al geschreven over de strijd tegen het illegaal downloaden van (video)content. Nieuwe manieren worden geprobeerd en wat je er ook van vindt, content verkrijgen via illegale wegen staat natuurlijk gewoon gelijk aan stelen. Daarom sloegen verschillende filmdistributeurs, producenten, omroepen en online aanbieders de handen ineen en introduceerden Film.nl om filmliefhebbers in Nederland nog beter te bedienen. Film.nl maakt het legale filmaanbod beter vindbaar voor iedereen; het is een handige mobiele gids, waarmee je snel ontdekt waar en wanneer je films en series kunt kijken.

De campagne voor Film.nl is gestart in september en loopt tot het einde van dit jaar door. Deze zal vooral online zichtbaar zijn, oa. op Google search, Youtube en met banners, maar ook af en toe op TV met dezelfde commercial die in een eerdere campagne is gebruikt. 

September Film steunt dit initiatief van harte. Het super gebruiksvriendelijke Film.nl is als mobiele applicatie ook beschikbaar in de App Store en Google Play.

Evil Does Not Exist