Green Border
Terrestrial Verses
Club Zero
Laatste Ronde
Together 99
Levante

Nieuws

donderdag 16 december 2010

Robert Duvall genomineerd voor SAG Award

De nominaties voor de 17de Screen Actors Guild Awards, dat op 30 januari 2011 zal plaatsvinden, zijn vandaag bekend gemaakt. Robert Duvall ontving de nominatie ‘Outstanding Performance by a Male Actor in a Leading Role' voor zijn rol in Get Low (regie: Aaron Schneider).

Kluizenaar Felix Bush woont in een afgelegen boshut, ver van de dorpsbewoners die doodsbang voor hem zijn. Hij zou iemand koelbloedig hebben vermoord, een verbond met de duivel hebben gesloten en volgens sommigen zelfs over bovennatuurlijke krachten beschikken. Op een dag rijdt de excentrieke Felix het dorp binnen, om zijn eigen begrafenis te organiseren. Het hele dorp is uitgenodigd en op de 'levende begrafenis' mag iedereen de sterke verhalen vertellen die er over hem de ronde doen. Op de grote dag neemt Felix echter zelf het woord en vertelt het ware verhaal waarom hij zich al jarenlang verborgen houdt in de bossen.

Wild Bunch brengt Get Low (met o.a. Robert Duvall, Bill Murray, Sissy Spacek) op 17 maart 2011 uit in de Nederlandse bioscopen.

 

Green Border