Terrestrial Verses
Club Zero
Together 99
Laatste Ronde
Levante
Explanation For Everything
Monk and The Gun, The
Goodbye Julia

Nieuws

woensdag 3 mei 2017

Huub van der Lubbe, Ariane Schluter en Anneke Blok toegevoegd aan cast NIEMAND IN DE STAD

Huub van der Lubbe, Ariane Schluter, Anneke Blok, Jacqueline Blom, Hans Kesting en Jaap Spijkers zijn toegevoegd aan de cast van NIEMAND IN DE STAD van Michiel van Erp. Zij spelen de ouders van de drie hoofdrolspelers. Eerder werd bekend gemaakt dat Minne Koole, Jonas Smulders en Chris Peters de drie hoofdrollen vertolken. Daarnaast is er ook nieuw talent te zien in de film: Sofie Porro, Julia Akkermans en Jip van den Dool spelen belangrijke rollen als studiegenoten van de drie hoofdpersonages. De opnames van NIEMAND IN DE STAD zijn in volle gang en duren tot en met 31 mei.

Synopsis:

Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. De plotselinge dood van één van hen zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken wie ze werkelijk zijn.

NIEMAND IN DE STAD is gebaseerd op de gelijknamige roman van Philip Huff, die tevens het scenario schreef in samenwerking met Marnie Blok.

Regisseur Michiel van Erp vierde onlangs zijn 25-jarig jubileum in het vak, en heeft een lange staat van dienst als documentairemaker. In 1996 brak hij door met de tv-serie LANG LEVE..., maar is vooral bekend geworden door documentaires als Pretpark Nederland, Angst, I Am a Woman Now en MH17: Het verdriet van Nederland.Voor de dramaserie Ramses won hij in 2014 o.a. de Nipkow Schijf en de Prix Europe. NIEMAND IN DE STAD is zijn eerste speelfilm.

NIEMAND IN DE STAD is een productie van NIDS Filmproductie VOF in coproductie met Het Familiedrama, Phanta Film, Eyeworks Film & TV drama België en AVROTROS, en komt tot stand met steun van Het Nederlands Film Fonds, de Netherlands Film Production Incentive, CoBO, en de Belgische Taxshelter voor Filmfinanciering. Distributeur September Film brengt de film in 2018 uit in de bioscoop.

Club Zero