Successeur, Le
Promised Land, The
Evil Does Not Exist
Chimera, La
Green Border
Terrestrial Verses

Nieuws

maandag 10 oktober 2016

Cast speelfilm OUDE LIEFDE van Nicole van Kilsdonk bekend

Beppie Melissen, Eugene Bervoets, Halina Reijn, Hadewych Minis, Eva Van der Gucht, Carly Wijs, Aus Greidanus sr. en Ali Ben Horsting vormen de hoofdcast in de nieuwe speelfilm OUDE LIEFDE van regisseur Nicole van Kilsdonk. Het scenario is geschreven door Peer Wittenbols.  Na hun eerdere samenwerking voor ONDER HET HART heeft Peer Wittenbols een romantisch drama geschreven met scherpe en grappige dialogen en licht van toon. De opnames starten vandaag 10 oktober.

Over de film:

Twee gescheiden zestigers (Beppie Melissen en Eugene Bervoets) ontmoeten elkaar voor het eerst na vele jaren naar aanleiding van de plotse dood van hun veertigjarige zoon. In de maanden daarop laait hun oude liefde weer op. Zo raken zij én hun families verstrikt in de, vaak absurde, gevolgen van deze grote, onmogelijke liefde.

OUDE LIEFDE wordt geproduceerd door Ineke Kanters en Jan van der Zanden van The Film Kitchen in Amsterdam. Kanters en Van der Zanden produceerden eerder ONDER HET HART van Nicole van Kilsdonk en Peer Wittenbols. Daarnaast produceerden ze o.a. KAUWBOY (‘Best First Feature Award’ en ‘Best Youth Film Award’ tijdens de Berlinale 2012) van Boudewijn Koole en coproduceerden ze de Belgische Oscarâ genomineerde film RUNDSKOP van Michaël R. Roskam. VERDWIJNEN de nieuwste film van Boudewijn Koole is momenteel in post-productie en zal in 2017 door September Film uitgebracht worden.

OUDE LIEFDE is een coproductie met het Belgische productiehuis A Private View en Omroep MAX. De film komt tot stand met steun van het Nederlands Film Fonds, Nederlands Film Production Incentive, CoBO, Eurimages, Abraham Tuschinksi Fonds en de Belgische Tax Shelter. Distributeur September Film zal de film in het najaar van 2017 in de Nederlandse bioscopen uitbrengen. 

Successeur, Le