Terrestrial Verses
Club Zero
Together 99
Laatste Ronde
Levante
Explanation For Everything
Monk and The Gun, The
Goodbye Julia

Nieuws

vrijdag 25 augustus 2017

Kleine IJstijd van Paula van der Oest slotfilm Parool Film Fest

KLEINE IJSTIJD, de nieuwe speelfilm van Paula van der Oest (Tonio, Lucia de B.) gaat zondag 8 oktober feestelijk in première in De FilmHallen te Amsterdam, als slotfilm van het Parool Film Fest. Paula van der Oest schreef het scenario samen met Rifka Lodeizen. De film, met in de hoofdrollen Monic Hendrickx, Hannah Hoekstra, Ariane Schluter, Cees Geel, Anniek Pheifer, Thijs Boermans, Johan Heldenbergh, Steef Cuijpers, Manoushka Zeegelaar Breeveld en Bas Keijzer, is vanaf 19 oktober landelijk te zien in de bioscoop.
 

Synopsis:
Een groep vrienden, vroeger allemaal lid van dezelfde band, komt bij elkaar om de as van zanger en bandleider Kas te verstrooien. Op één van hen na zijn ze allemaal iets anders gaan doen en hebben ze hun wilde haren verloren. Voor niet iedereen is het leven gelopen zoals verwacht, maar de reünie belooft als vanouds gezellig, chaotisch en drank overgoten te worden. Totdat één van de vrienden verschijnt met zijn nieuwe vriendin, de veel te jonge Delphina. Zij blijkt een nogal ontregelende werking op het gezelschap te hebben en de vriendschap wordt hevig op de proef gesteld.

KLEINE IJSTIJD
 is geproduceerd door NL Film in coproductie met de NTR. Distributeur September Film brengt de film op 19 oktober uit in de bioscoop.

Green Border